Vumos OmaPiha

Kaikkea mitä haluat pihallasi tehdä

Kotini on linnani ja pihani on paratiisini. Vumos OmaPiha pitää sisällään viherrakentamisen eri vaiheet aina suunnittelusta toteutukseen ja kasvuunlähdön seurantaan.

Suunnittelu

Etenkin uudiskohteessa kannattaa pohtia piharatkaisuja jo talon ollessa suunnitteluasteella. Terassien ja portaiden sijoittelu, piharakennukset ja rakennuspaikan korko vaikuttavat pihasuunnitteluun, joten on hyvä ottaa kaikki kerralla huomioon. Kun talon ja piha-alueen pohjia kaivavalla maanrakentajalla on tiedossa tavoiteltu lopputulos ja viimeinen pintakerros, säästyy työtunteja ja näin ollen myös selvää rahaa.

Meiltä saat valmiin suunnitelman vanhan pihan paranteluun tai uudiskohteen rakentamiseen siinä laajuudessa kuin haluat ja pihabudjettisi rajoissa.  Ajankohtaisen hinnastomme erilaisista suunnitelmista ja niiden sisällöstä löydät tämän linkin kautta.

Toteutus

Vuosien kokemus, laaja-alainen osaaminen ja kattava kalusto takaavat sen, että niin pienien kuin suurienkin pihojen potentiaali saadaan valjastettua parhaalla mahdollisella tavalla asukkaiden käyttöön. Olipa kyseessä maanrakennustyöt, kivityöt, nurmikon istutus tai kuntalla kattaminen, olemme alan ammattilaisia.

Toteutamme toiveidesi mukaan tehdyt suunnitelmat hellällä ja huolellisella otteella.

Seuranta

Suomen pohjoiset sääolot saattavat toisinaan tuottaa yllätyksiä niihin varautumattomalle viherpeukalolle. Istutusajankohdalla ja jälkitöillä on iso merkitys niin nurmikon, omenapuiden kuin pensaidenkin kasvussa. Kasvun kannalta kriittisintä on istutuksen jälkeinen aika, joten tarjoamme osana OmaPiha-kokonaisuutta kasvuunlähtötarkastuksen ja -takuun sekä näiden edellyttämät huoltotoimenpiteet.

Tätä kaikkea on Vumos OmaPiha- palvelupaketti. Räätälöidään pihastasi juuri sellainen kuin sinulle sopii.

Kysy rahoitusvaihtoehtoja unelmiesi pihan toteuttamiseksi!

Alla oleva laskuri auttaa sinua suunnittelemaan sopivan lainaerän ja -ajan.