JL-Rakentajat Oy: Helppoutta ja sujuvuutta urakkaan

Vumos Oy toteutti Kajaanin Lehtikankaan monitoimitalon viherurakan ja leikkivälineurakan JL-Rakentajat Oy:n aliurakoitsijana vuonna 2017. Urakka sisälsi kohteen viher- ja laattatyöt sekä pihan leikkivälineiden toimituksen ja asentamisen.

”Vumos esitti tarjouskilpailussa parhaan tarjouksen. Tiesimme myös aikaisempien kokemusten perusteella, että nämä tekijät osaavat asiansa”, JL-Rakentajat Oy:n urakkatuotannon työpäällikkö Jukka Keränen kertoo aliurakoitsijan valinnan taustoista.

Monipuolinen osaaminen takaa yksinkertaisen prosessin

Vumoksen palveluvalikoimaan kuuluvat sekä maansiirtotyöt, viherrakentamisen että kivityöt. Monipuolinen osaaminen ja kalusto mahdollistavat usean osa-alueen hoitumisen yhdeltä luukulta.

”Arvostimme erityisesti sitä, että saimme Vumokselta kokonaiskaupan, joka sisälsi viherrakentamisen, laattatyöt ja leikkivälineet. Kokonaisurakka helpottaa toimintaa, kun tarvitsee keskustella vain yhden urakoitsijan kanssa ja tarvittava tieto tehtävistä töistä menee perille yhdellä kertaa.”

Asioista sopiminen yhden toimijan kanssa yksinkertaistaa prosessia.

”Tätä kautta tulee helppoutta urakkaan”, Keränen tiivistää.

Vankka kokemus näkyy työn laadussa

Vumos Oy on toiminut vuodesta 1992, joten kokemusta alalta on kertynyt 26 vuoden ajan. Vankka kokemus ja ammattimaisuus näkyvät myös työotteessa.

”Työt sujuivat luonnikkaasti ja urakka eteni kitkattomasti. Mitään huomauttamista laadusta ei tullut. Jos jotain ongelmia tuli eteen, asioista keskusteltiin, Vumoksen pojat hoitivat homman ja työt jatkuivat. Keskusteluyhteys Vumoksen kanssa oli koko ajan hyvä.”

Monitoimitalon urakassa muutostöitä rakennuttajan suunnalta tuli matkan varrella runsaasti, mutta ne eivät aiheuttaneet ongelmia.

”Vumos käsitteli muutostoiveet ja asiat hoituivat toivotulla tavalla.”

Koulutetut ammattilaiset osaavat asiansa

Koulutetut puutarhurit ovat yksi Vumoksen valttikortti, joka takaa vihertöiden onnistumisen ja pitkäikäisyyden.

”Kun vihertöitä on tekemässä koulutettu ammattilainen, voidaan olla varmoja, että istutukset on tehty oikealla tavalla. On kaikkien etu, että takuutöitä ei tule jälkeenpäin väärien toimintamenetelmien takia.”

Vumos panostaa työnjohtamiseen, jolloin kaikilla urakan osapuolilla on selvät sävelet. Keränen sanoo, että Vumoksen työnjohtajat hoitivat asiat sekä tilaajaan että työntekijöihin päin kiitettävästi ja kaikilla oli koko ajan tiedossa, mitä pitää tehdä.

Turvallista ja luotettavaa urakointia

Työturvallisuusasioista ei rakennusurakoissa pidä tinkiä ja turvallisten työolosuhteiden tarjoaminen onkin yksi Vumoksen pääperiaatteista.

”Työturvallisuus oli Vumoksen toimesta huomioitu esimerkillisesti, työkoneet ja laitteet olivat tarkastettuja ja suojavälineet kunnossa”, Keränen mainitsee.

Jukka Keränen kuvaa yhteistyötä Vumoksen kanssa yhdellä sanalla: sujuva.

”Vumoksen kanssa hommat sujuvat ja heidän sanaansa voi luottaa. Ammattitaitoa ja resursseja löytyy isompiinkin urakoihin ja lisäksi hinta-laatu –suhde on kohdallaan. Vumos hoitaa hommat loppuun asti sovitusti.”

Lue lisää Vumos Greenin asiakastarinoita

Ota yhteyttä

Vumos Green toteuttaa niin helpot kuin haastavatkin urakat tehokkaasti, turvallisesti ja laadukkaasti.