Harrastepaikat

Ammattitaitoiset ja koulutetut työntekijämme rakentavat vaativat harrastepaikat urheilijoille, ulkoilijoille ja lapsille suunnitelmien mukaan. Kunnostamme vanhaa tai toteutamme kokonaan uutta toiveittesi mukaan. Käytössämme ovat uusimmat tekniset ratkaisut ja koneet. Työmme onnistuu sujuvasti ja tarkasti kohteen koosta riippumatta, alueen erityispiirteet huomioiden.

Toimitamme valmiiksi mittojen mukaan asennettuna urheilu- ja leikkipaikkojen turva-alustat kaikkiin käyttökohteisiin, joissa tarvitaan joustavaa, elastista, vaimentavaa, helppohoitoista ja kulutusta kestävää pintaa.

Tekonurmi

Tekonurmi sopii maisemointiin, leikkikentille sekä pelialustaksi mahdollisimman monenlaiseen käyttöön. Oikein hoidettuna, tekonurmen suurimpia hyötyjä on pitkä käyttöikä ja kulutuksenkestävyys sekä alhaiset käyttökustannukset. Tekonurmen käyttö lisääntyy vuosi vuodelta sen pelaajaystävällisyyden, helppohoitoisuuden ja peliominaisuuksien takia. Vakio-olosuhteet ovat vähentäneet loukkaantumisia ja rasitusvammat vähentyneet.

Tekonurmen hoito tulisi olla säännöllistä ja toimenpiteet tehdä ennen kuin ongelmia kentällä esiintyy. Säännölliseen hoitoon ja asennukseen tekonurmelle meiltä löytyy ammattitaitoinen henkilöstö sekä harjaus- ja ilmauskalusto.

Panostamme laatuun

Kaikki toimittamamme tuotteet täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset ja ovat CE-merkittyjä. CE-merkintä osoittaa, että tuote on tarkastettu, ja se täyttää EU:n turvallisuus-, terveys- ja ympäristövaatimukset.

Kaikkien yhteistyökumppaniemme toimittamat välineet ja kalusteet täyttävät koti- ja kansainväliset laatustandardit materiaalien ja turvallisuuden suhteen.

Esimerkkikohteita

- Kajaanin Kätön koulun ja päiväkodin piha-alueet 2015
- Vuokatin Katinkullan puisto-alueiden, leikki- sekä golf-kenttien hoito ja rakentaminen, 2000-2016
- Hotelli Vuokatin piha-alueen sekä minigolf- ja tenniskentän rakentaminen 2010-2015