VASTUULLISTA ULKOALUEIDEN HOITOA KUUKAUSIMAKSULLA

Vumos Green on palvelutuote, jossa kaikki kiinteistön ulkoalueet huolehditaan sovitusti kuukausimaksulla, kaikkina vuodenaikoina. Lumisade tai ruohon nopea kasvu ei vaikuta hintaan, kustannus pysyy aina samana.

Alueiden hoitotyöt kuuluvat myös toimenkuvaamme. Vahvuutemme on, että voimme tarjota kiinteistöjen piha-alueille ympärivuotisen hoidon ja ylläpidon. Kesän hoitotoimenpiteet voidaan suunnitella siten, että ne helpottavat talvikunnossapitoa ja näin ollen tuovat asiakkaalle kustannussäästöjä.

Nurmikoiden säännöllinen leikkuu, kasvien ja pensaiden kasvusta huolehtiminen takaavat alueiden jatkuvan viihtyisyyden ja näyttävyyden. Kokonaisvaltainen osaamisemme tarjoaa asiakkaalle myös mahdollisuuden piha-alueiden viihtyvyyden, käytettävyyden ja turvallisuuden suunnitelmalliselle kehittämiselle.

KEVÄT

Keväällä piha-alueet heräävät eloon. Palveluumme kuuluu talvihiekoituksen poistaminen ja pölyn torjunta. Varmistamme piha-alueiden nopean elpymisen talven jäljiltä. Lehtien kerääminen, talvisuojausten purkaminen ja lannoitukset nopeuttavat ja edesauttavat kasvuston toipumista talven jäljiltä.

KESÄ

Hoito- ja ylläpitotoimenpiteitä ovat mm. leikkuu, kastelut, lannoitukset ja torjuntaruiskutukset.

SYKSY

Syksyn tullen on tärkeää valmistaa pihat ja puutarhat talvea varten. Toimenpiteisiin kuuluvat mm. lehtien poistaminen, kasvien tukeminen, suojaaminen ja peittäminen talvea varten sekä syyslannoitukset.

TALVI

Ajoissa tehdyt viitoitukset varmistavat talvikunnossapidon aikana piharakenteiden ja kasvien säilymisen talven yli. Hiekoituksilla huolehdimme turvallisuudesta piha-alueiden kulkuteillä.

Esimerkkikohteita

- Renforsin ranta, UPM Kymmene, Kajaani
- Katinkulta Holiday Club, Vuokatti
- Kajaanin kaupunki